„Furisto“ е тази храна, която със спокойствие и радост ще предоставите на Вашето дете.
Защо сме сигурни? - Защото я сервираме на нашето!
В нашите ястия освен много грижа и внимание влагаме и
100% био млечни продукти,
100% био варива и брашна, 
Сезонни био плодове и зеленчуци
Подходяща за деца от 1 до 6 годиниОт 2012 г. сме посветени изцяло на идеята за първокласна и здравословна детска кухня. Заредени с неуморен откривателски дух, стигнахме до локални и международни производители, които станаха наши приятели и съмишленици. Съчетахме подбраните продукти с отдаденост и внимание, характерно за родители, и създадохме „Furisto“ - питателна, силна и да-си-оближеш-пръстите храна за малки деца.

Голямото ни желание е да Ви помогнем в нелеката задача за постигане на баланс между неизбежните задължения и времето, прекарано ефективно с децата. А именно, да Ви спестим готвенето като го направим вместо Вас. 

Знаем, колко е сложно да се подберат първите ястия за малкото дете. Те са основата, за да расте то здраво и силно, с добър апетит и в радост. Изборът, на който самите ние се уповаваме в годините е сезонна храна от местни стопанства, съчетана с грижа. И ако Ви е интересно какво къкри в голямата тенджера на „Furisto“, разгледайте нашето меню.

Колебаете се кое ни отличава?

Всичко започна в момента, в който се наложи да захраним нашите бебета. Искахме да им предложим нещо изключително, но не екстравагантно; познато, но без да се лишаваме от преимуществата на по-нетрадиционните съставки. 

Искахме мъниците да се хранят с охота, без излишно да привнасяме подсладители или нездравословни добавки. Търсехме естествени и приемливи за българския вкус варианти, и много се затруднихме. Ето защо, започнахме сами да намираме и приготвяме храната, която вярвахме, че е най-добра за нас и семействата ни.

Не след дълго разбрахме, че не сме сами и имаме много единомишленици. Подкрепени от експерти по детско хранене и благодарение на вярата, която носим в себе си, днес сме щастливи да предложим „Furisto“ на повече и повече хора.